Tirsdagsveninder samles i spaen i VIC

Af Benedicte Christiansen

Nogle af damerne, som hygger sig i boblebadet hver tirsdag

I boblebadet i Vejen Idrætscenters spa-afdeling, sidder Gitte, Inger, Frida, Grete og Tove. De griner, hygger sig og snakker, så det smitter. De er kommet fast i spaen, siden den blev bygget i 2017. Og mændene? De bliver hjemme.

Dameklubben mødes fast én dag i ugen, hver uge. De fleste er lokale, to fra Askov og andre fra Vejen. En kører længere væk fra for at være med til det ugentlige møde. Nogle af kvinderne kender hinanden fra før, da de har spillet håndbold sammen i mange år. Derfor har de valgt at holde fast i den aktive livsstil.
Det holder de blandt andet ved lige ved at gå til folkedans og vandgymnastik. Når damerne mødes, plejer de at synge dagen ind med en sang eller gerne to. Så går de i svømmeområdet, måske til en gang vandgymnastik, og andre ganger svømmer de lidt, sidder i boblebad, inden de slutter af med det kolde gys i vinterbassinet. Så slutter man med det kolde prust og et smil.

I damernes ”tirsdagsklub” vendes både stort og småt, og de træner både på hold, lejer baner, går i spa, bruger vinterbassinet og drikker kaffe i centrets cafe. Hele centret er i spil, specielt under motionsparaplyen som flere af kvinderne benytter sig af.

Veninderne Gitte og Inger

”360 kroner for 3 måneder, det er mega smart”, siger Gitte.

Med motionsparaplyen får man et spiseligt abonnement, som åbner alle døre i centeret, og så kan man bare vælge ud fra buffeten af tilbud, der findes i VIC. På den måde kan de få lige, hvad de ønsker, hvad end det er sved på panden eller ren afslapning. 

Fotos: Benedicte Christiansen ©

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: