Brand i Vejen Idrætscenter

Af Tim Aaslet og Frederik Schiøtt

Tirsdag den 17. januar ved 12:30 tiden udbrød der en mindre brand i Vejen Idrætscenter. Nærmere bestemt i deres spa afdeling. Heldigvis kom ilden hurtigt under kontrol, og ingen mennesker kom til skade.

Alt virkede normalt på parkeringspladsen foran Vejen Idrætscenter bortset fra den stærke røglugt, som hang i luften. Det populære sportscenter var som altid velbesøgt. Dagens besøg for stedets svømmehalsgæster blev dog afbrudt tidligere end normalt. Dette skyldes, at der var opstået en brand i et elskab inde i spaområdet. Branden havde skabt stor røgudvikling hvilket betød, at alle svømmehallens gæster måtte evakueres.

 To Brandbiler fra Vejen Brandstation var hurtigt på pletten.

Rolig bademester og travle brandmænd

En rolig bademester foran brandens arnested kunne berette, at branden var opstået i et elskab i et depotrum. Herefter måtte gæsterne evakueres. Brandmændene var hurtige til at få branden under kontrol, og deres opgave var derefter at få røgen dirigeret ud af bygningen.

Brandmændene arbejdede hurtigt og effektivt.

Branden betød, at svømmehallen og spaområdet måtte lukkes ned resten af dagen. Svømmehallen kunne dog allerede åbnes dagen efter igen. Saunaerne er dog ikke klar til at åbne i skrivende stund. Vejen Idrætscenter oplyser på deres hjemmeside, at der bliver arbejdet hurtigt på at få saunaerne genåbnet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: