Mød AskovBladets sporhunde

AskovBladets journalister er sluppet løs og er dagligt på jagt efter de bedste lokale historier og begivenheder fra Askov. Her kan du møde hjernerne bag projektet. 

Leo Mortensen, 22, interesserer sig især for det enkelte menneske. Det kommer også til udtryk i hans artikler, som emmer af engagement og altid har fokus på hovedpersonen. Når han ikke er på jagt efter den næste store historie fra Askovs og omegn, er han ansvarlig for AskovBladets hjemmeside. Han har beskæftiget sig med programmering og ved præcist, hvordan en succesfuld online-avis skal se ud. Æstet og maskinmester i ét – Leo er i virkeligheden garanten for AskovBladets smukke ydre samt en vigtig del af dets gode indhold.

Leo kan kontaktes på mail: leo.mortenen145@gmail.com – telefon: 41317000

______________________________________________________________________________

Simon Bruhn, 24, er AskovBladets internationale islæt og oprindeligt fra det danske mindretal i Tyskland. Hans erfaringer fra det store udland giver ham et bredere perspektiv på tingenes tilstand og sætter ham i stand til at se de små historier i det store sammenhængs klare lys. Han har godt greb om både de korte og mellemlange artikler, men det er de lange distancer, han virkeligt brænder for.

Ene mand har han grundlagt redaktionens gravergruppe, hvor der arbejdes ihærdigt på at opsnuse og afdække forskydningerne under Askov. Hans skarpe pen ligger altid på lur, klar til når som helst at skyde frem og gribe historien i flugten.

Simon kan kontaktes på mail: sbruhn@live.dk  – telefon: 93976695

______________________________________________________________________________

Viktoria Olesen, 20, er vokset op på hæsblæsende Amager, hvor mennesker fra alle sociale lag og verdenshjørner mødes i en dagligdag, der ikke kunne være mere ulig den idylliske og beskyttede atmosfære, som hersker i Askov. Disse erfaringer bringer hun med sig til AskovBladet, hvor hun hurtigt har indtaget rollen som de svages indignerede talerør.

Et buzzword fra oversø lyder human interest og intet kunne passe bedre til Viktorias artikler. Relevans er hendes slagord. Hendes fokus ligger på det konkrete og menneskelige, på mændene og kvinderne på gulvet, som også i velfærdstaten Danmark oplever at blive bagatelliserede og overhørt. Men ikke meget længere, for Viktoria taler deres sag.

Viktoria kan kontaktes på mail: viktoriaolesen@hotmail.com– telefon: 21263017

______________________________________________________________________________

Villiam Skovmand, 24, er den nye sporhund i kennelen. Med sin fremtrædende aalborgensiske dialekt og charme skriver han sig tæt ind på livet af enhver og hans artikler emmer af personlig indlevelse samt en aldrig svigtende sans for retfærdighed og indignation, når han møder uret og svigt.

Han holder altid med underdoggen og elsker toeren. Dette kendetegn kommer fra hans passion for AaB, der også har gearet ham ind på journalistikken, idet han fra nu af vil overtage AskovBladets sportsredaktion og dække alle de interessante idrætsbegivenheder, hvor askovitter i alle aldre bidrager til hæder og ære for hele regionen.

Villiam er en mand af folket og kan kun i enkelte tilfælde træffes i redaktionslokalerne. For det meste er han nemlig ude i marken – på sportspladsen, i hallen, i byen eller på værtshuset. Ligegyldigt hvor, så længe der er en historie at opsnuse. 

Villiam kan kontaktes på mail: villiam.skovmand@outlook.dk – telefon: 61609394
______________________________________________________________________________

Chefredaktør Ole H. B. Andreesen, 57, har mange års erfaring både som skrivende journalist på blandt andet JydskeVestkysten, freelance journalist og som underviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskolen i Århus og på Askov Højskole. Hans knivskarpe analyseevner, den store faglige viden og en unik evne til at inspirere og samle redaktionen om dets fælles mål har gjort AskovBladet til det, det er i dag. Altid et skridt foran begivenhederne og med op til flere fingre på pulsen er Ole drivkraften bag det hele.

Ole kan kontaktes på mail: oa@askov-hojskole.dk – telefon: 51565554

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: