Lauras Loppefund inviterer inden for til håndplukket genbrug

19-årige Laura Fallesen har en stor passion for at finde unikke loppeting og skabe et hjemligt miljø. Netop derfor startede hun i november 2020 sin egen lille biks, Lauras Loppefund, i Askovs bymidte.

Af: Camilla Tonnesen

Håndplukkede loppefund
Tallerkener, syltekrukker og kander med glasur på toppen står glansfuldt på teakbordet. Der er et par skrammer hist og her, men det gør kun de gamle ting endnu mere unikke.

”De kan fuldende et hjem i form af at give personlighed, kontrast til det stilrene og give et hjem en helhed”, siger Laura Fallesen.

Det er især det franske brune lertøj, det lyse keramik og teakmøblerne, der bliver håndplukket på diverse markeder og bragt med tilbage til Lauras Loppefund.

Idéen bag Lauras Loppefund
Et videresalg af en kommode på Marketplace viste sig at være startskuddet til Lauras lille loppebiks.

”Det fangede mig lidt det der med at kunne købe noget og så få mere ud af det”.

Nu er det næsten et ugentligt ritual at tage på Brørup marked og en tur i genbrugsbutikken. Hun understreger dog, at det ikke kun er for pengenes skyld.
For Laura handler det mere om at udforske sin hobby og bruge sin fritid på noget kreativt. Til daglig går hun nemlig også på Vejen Business College og arbejder i en tøjbutik.

Hver søndag fra 11-16 står Laura Fallesen klar i sin lille loppebiks


Salg og branding
I Lauras indholdsrige hverdag fylder salg og branding også meget. Ud over de kunder, der nysgerrigt trykker næsen imod de to store butiksruder på loppebutikkens front, henter hun også sine kunder andre steder. For at holde gang i salget bruger hun Instagram og Facebook. Her lægger Laura dagligt stories og opslag op af sine loppeting.

Det er især kvinder, både unge og ældre, der falder for de unikke loppefund. Det mener Laura skyldes et ønske om at finde ting med hver sin patina. Skrammer og slitage er nemlig ikke længere et no-go, men kan tværtimod bruges som et middel til at skabe et personligt hjem.

Læring til fremtiden
Hvad drømmer du om at blive, når du bliver voksen? Sådan lyder det klassiske spørgsmål, som vi nok alle har fået stillet før eller siden. Det er også tilfældet for Laura Fallesen.

”Det er ikke fordi, at jeg SKAL være indretningsarkitekt eller boligstylist. Det kunne også være spændende at blive advokat eller redaktør på et boligmagasin, men jeg ved det ikke endnu”.

Én ting er Laura dog stensikker på: at have afprøvet `ansvarlige voksenting´, såsom at betale husleje og tage kontakt til professionelle, er læring, som hun vil tage med sig fremadrettet. Men vigtigst af alt, så vil hun fortsætte med at kaste sig ud i nye ting. Dét at tage chancer i livet og åbne en selvstændig butik giver nemlig ikke kun point på bankkontoen. Det giver i langt højere grad point på selvværdskontoen, siger hun med et glimt i øjet og et smil på læben.Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: